Porokisat pääsiäisenä uudella kisapaikalla

Pitkänäperjantaina 10.4.2020 kello 12:00 alkaen kilpaillaan jälleen porokisojen merkeissä Sattasessa, tänä vuonna kilpailut on siirretty uudelle kisapaikalle Puljunjängälle n. kilometrin päähän aikaisempien vuosien kisapaikasta. Uusi kisa-alue on luonnonkauniilla paikalla ja ennenkaikkea tänä vuonna kisoissa porot kilpailevat täyden kilometrin pituisella radalla.
Yleisölle on tuttuun tapaan tarjolla ajanvietettä arpajaisten, suopunginheiton, tikkakisan ja nutukhanheiton merkeissä. Kisaravintolassa tarjoillaan suolaista ja makeaa ja onpa järjestäjillä jonkinlainen jokerikortti uusvanhan lajin muodossa takataskussa.

Traditional Sattanen reindeer race will be arranged at Easter, Good Friday every year. The race has been organized 34 times in Sattanen. Reindeer racing is a popular and highly competitive sport in parts of Norway, Finland and Russia, where reindeers pullings sleds or skiers over the snow. In Sattanen there also will be arranged other traditional Lapland sports like the  lasso-throwing competition. You can get more information about Sattanen and other reindeer races:

Here you can find facts about reindeers!